banner

Firmaprofil

Malerfirmaet Malermester Carsten Olsen blev etableret september 2002 af Carsten Olsen.

Hovedformålet med at starte malervirksomhed op, var at kunne gøre en positiv forskel, hvilket vi kan mærke, da der stadig er stigende efterspørgsel på kvalitetsarbejde.
Derfor er vi altid på udkig efter malersvende, da det er vigtigt, at firmaet råder over gode selvstædige medarbejder. I 2012 blev firmaet omdannet fra enkeltmandsfirma til et selskab, som overtog alle kunder, leverandører, personale og selvfølgelig alle forpligtigelser.


Der er godt samarbejde mellem malerfirmaet og malernes fagforening. Virksomheden er medlem af Roskilde Malerlaug og Danske Malermestre, som indebærer at vi altid er opdateret med det nyeste viden inde for vores fag. Derudover er man en del af en garanti ordning. Endvidre er virksomheden blevet screenet af arbejdstilsynet og fået tildelt en grøn smiley.

Vi udfører alt slags malerarbejde, inden for vores fagområde både for private kunder boligselskaber, virksomheder både privat og offentlige.
Vi har stor erfaring med at arbejde for offentlige institutioner, da vi arbejder fast for 4 ministerier og siden 2006 har haft ramme aftale med Høje Taastrup kommune.

  • Ministeriet for Fødevarer.Landbrug og Fiskeri.
  • Erhvervs – og Vækstministeriet.
  • Justitsministeriet.
  • Finansministeriet.


Der bliver altid udarbejdet et detaljeret tilbud på hvert projekt, da det er vigtigt for os som virksomhed, at bygherren aldrig er i tvivl om, arbejdets omfang eller økonomiske konsekvenser.
Det skaber grundlag for godt samarbejde. Der vil altid blive tilknyttet en kontakt person til de forskellige projekter.

Malerfirmaet råder over 5 fuld udstyret service biler, samt et velfungerende værksted. Vi er altid opdateret med det bedste og sikreste værktøj, dette for at skabe det bedste arbejdsklima, for medarbejdere, men også for kunden.
Vi er hele tiden opmærksomme på udvikling inden for vores arbejdsfelt, derfor har vi løbende kontakt med vores leverandører, hvor vi altid udvælger de bedste materialer fra de forskellige farvehandlere.

 

Kontakt os

Vi udarbejder altid et detaljeret tilbud på hvert projekt, vil du vide mere så tøv endelig ikke med at kontakte os
kontaktbillede3
Malermester Carsten Olsen

Bakkevej 8
2640 Hedehusene
Tlf.: 21 44 63 33
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Din garanti

Vi altid er opdateret med det nyeste viden inde for vores fag og er medlem af dansk malermestre for at sikre dig.

garanti2